Užsiėmimų metu bus kalbama apie sveikatai palankios mitybos svarbą vyresniame amžiuje. Mitybos įpročių įtaka lėtinių neinfekcinių ligų atsiradimui, sveikos mitybos pagrindiniai principai, kaip identifikuoti savo mitybos įpročius ir gebėjimus, maistinių medžiagų svarba žmogaus organizmui. Daržovių, vaisių, žuvies, viso grūdo produktų, skaidulinių medžiagų reikšmė sveikatai. Būtinybė mažinti maiste sočiųjų riebalų, transriebalų, cukraus ir druskos kiekį. Maisto produktų ženklinimo „Rakto skylutės“ simboliu esmė ir tikslai. Sveikatai palankios mitybos poveikis sveikatai, sergant įvairiomis širdies ir kraujagyslių ligomis bei cukriniu diabetu. Pagrindiniai lėtinių neinfekcinių ligų rizikos veiksniai ir jų įtaka sveikatai. Kūno sudėties analizė ir individualus rezultatų aptarimas.
Informacija ir registracija telefonu (8458) 52055
Dalyvavimas su galimybių pasu